Hajasäteilysuojat

Tutustu laajaan hajasäteilysuojien tuotevalikoimaamme

Yhtenäinen seinä

S100

Paxot Oy:n S100 on hajasäteilysuojain, jossa on yhtenäinen lyijykumimatto. Yhtenäinen seinä voidaan kiinnittää pöytään tarralenkeillä, purjerenkailla koukkuihin tai tarralla pöydän pintaan tai säteilyä läpäisevään kantaosaan.

Yhtenäinen seinä antaa hyvän suojauksen haitalliselta säteilyltä.

Perusmalli

S200

S200 on suojamallistomme 2-osainen perusmalli, joka on näppärä ja monikäyttöinen. Se on nopea asettaa sädesuojaksi ja muotoutuu hyvin myös pienille ja kapeille tutkimuspöydille.

S200 Perusmalli suojaa kahdesta suunnasta. Molemmat seinämät muodostuvat 4-6 lyijykumilamellista.

Päätymalli

S210

S210 on lisäosa malliin S200, joka on helppo asentaa mallin S200 kantaosan tarrojen väliin. Se sopii hyvin tutkimuspöydällä käytettäväksi, silloin kun myös päätyyn halutaan hajasäteilysuojaa. Kantaosa on säteilyä läpäisevä ja sen kaksipuoleinen tarroitus mahdollistaa suojan liittämisen perusmalliin.

Muunneltava malli

S300/310

S300/310 on malliston monikäyttöisin ja tuo merkittävää suojaa hajasäteilylle eri suunnista. Malliin kuuluu pöydän ympäri kiertävä ”vaippa”, jossa on tarranauha pöydän muotoja mukaillen.

Lenkkimalli

S400

S400 on tarralenkein toimenpidepöydän reunaan kiinnitettävä säteilysuojain, jossa on 4-6 suojalamellia. Lenkkimalli voidaan kiinnittää nopeasti myös kesken tutkimuksen hajasäteilysuojaksi haluttuun kohtaan. Kaksi lenkkimallia voidaan kiinnittää myös pöydän yli toisiinsa.

Mittatilausmalli

S500

Täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöidyssä mallissa, voidaan valita suojaavaksi osaksi halutun kokoinen yhtenäinen seinä tai limittäin asennettavat lamellit halutussa koossa. Suojaus on 0,5mm Pb. Pintamateriaali on pestävä ja kestävä runkovahvistettu PVC.

Kiinnittämiseen on valittavissa joko tarralenkit, tarrakiinnitys suoraan pöydän pintaan tai erilliseen kantaosaan sekä purjerenkaat..

Paxot -värikartta

Kiinnostuitko?